Špaldový štrůdl podle Lucinky

Špaldový štrůdl podle Lucinky
Fotka uživatele Fitness Centrum ČKYNĚ.

400g hladké špaldové mouky
125g tuku omega
125g odtuč. měkkého tvarohu…
2x vejce
8-10 lžic vlažné vody
1 lžíce octa
špetka soli

Postup:
Vše smícháme, ale pozor tuk omega nastrouháme, nerozehříváme.
Těsto důkladně propracujeme zabalíme do potravinářské fólie a dáme přes noc uležet do ledničky. Před vyválením těsto necháme 2hodiny při pokojové teplotě. Těsto rozpůlíme a vyválíme. Na placku dáme např.: jáhlové vločky, hodně nastrouhaných jablek, brusinky, vlašské ořechy, skořice,… ŽÁDNÝ CUKR! Opatrně zavineme a dáme na plech vyložený peč. papírem. Pečeme v předehřáté troubě na 180-200°C Dobrou chuť

Příspěvek byl publikován v rubrice Fitness recepty a jeho autorem je Lucka. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Loading Facebook Comments ...